Hledat
Navigace: Sraz PCX > Sraz 2017

Sraz 2017

Kamarádi a milovníci Hondy PCX,
dneska jsem byl navštívit ATC Olšovec v Jedovnicích, kde se od 26. – 28. 5. 2017 bude konat sraz majitelů, příznivců Hondy pcx a jejich kamarádů. Vzhledem k tomu, že kemp je dost vytížen už od dubna, tak jsem dnes rezervoval 6 bungalovů ( WC, sprcha, tv), které jsou po 5 lůžkách, a dále jsem rezervoval 2 větší chatky pro 10-12 lidi (WC, kuchyňka). Také jsou volné klasické táborové chatky, ale záleží, kdo se s čím spokojí. Nebude to asi takovej luxus jako v Litohoři, ale jde nám hlavně o jízdu na motorce v krásné přírodě, což určitě Moravský kras nabízí. Takovou akci organizuji poprvé tak snad vše klapne a budete spokojení. Hlavní je si rezervovat a popřípadě rovnou zaplatit ubytování. Do konce března ještě rezervace řeší majitelka paní Bayerová (tel. 724783881) pak už bude fungovat recepce. Takže čím dřív tím líp. Co se týče večerního posezení, jsou tam 2 sály, v jednom bude sraz chevroleťáků a v druhém my, koho bude víc, tak ten bude mít větší sál. Jinak na večer se dá domluvit opékání kýty, prasete, nebo jen naloženého masa, popř. třeba jen guláš v kotlíku – co si budeme přát tak se da zařídit. Je mně jasné, že 50 lidí je 50 názorů a chutí. U těchto dvou společenských sálů je i velká terasa s posezením. Co se týče trasy sobotní vyjížďky, tak tu ještě doladím, ale určitě toho uvidíme hodně v krásné krajině.
Odjezd na vyjížďku v sobotu cca v 10 hod., ale pokud to půjde, tak i v 9:30 hod.. Trasu mám namyšlenou, ale jak se umoudří počasí tak si ji ještě projedu na motorce, ať vím, do čeho jdeme. Určitě nestihneme vše, co blízké okolí nabízí. Mrkneme do hlubin propasti Macocha, navštívíme (dle zájmu) sloupsko-šošůvské jeskyně a dle času můžeme udělat další zastávky, možností je nespočet – vše se ještě doladí.
https://mapy.cz/zakladni…
Vzhledem k tomu, že budeme jako skupina, tak ceny jsou následující:
Bungalov: 275kč/os./noc
Táborové chatky: 150kč/os./noc.
Vetší chatka 10-12os.: cca 150kč/os./noc.
Snídaně formou bufetu: 100kč/os.

Při objednání použijte heslo: PCX
Kontakt na kemp je: http://www.olsovec.cz
Příjezd v pátek 26.5. od 14:00 hod.
Odjezd v neděli 28.5. do 12:00 hod.
Zatím mě nic dalšího nenapadá, pokud budu vědět nové informace, tak Vám je hned předám.
Takže prosím, rezervujte si ubytování, plaťte ho a předávejte info o srazu zavčas dál – ať pak v půlce května nesháníme místo pro další 10 lidí třeba. Veškeré dotazy vám zodpovím buď na FB nebo na mailu: braun.ivo@gmail.com

Kdo má zájem o událost at to zaklikne, kdo určitě pojede tak, že se zůčastní. díky a těším se

 
© sraz-pcx.netstranky.cz - vytvořte si také své webové stránky zdarma